Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
n.kaygısız
n.kaygısız

mavi kanatlı bir uçurtmaydım

Yorum

mavi kanatlı bir uçurtmaydım

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

961

Okunma

mavi kanatlı bir uçurtmaydım

ötede
çok
ötede
bir yerde
durmalıyım..
biliyorum..

bildiklerim
yetseydi
mavi kanatlı bir uçurtmaydım
şimdi
gökyüzünde..

ne öyküsü yazılabilir
bunun
ne romanı
kırılan dal
kopar ağaçtan
yüzlerce
yaprağa rağmen
onca
dala
onca
çiçeğe...

ah..
yetseydi
bildiklerim
mavi kanatlı bir uçurtmaydım
şimdi
gökyüzünde..

22/08/2011
ödemiş

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Mavi kanatlı bir uçurtmaydım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mavi kanatlı bir uçurtmaydım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
mavi kanatlı bir uçurtmaydım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
O qué
O qué, @o-qu
22.8.2011 17:19:00
Tebrikler çok hoştu...
Saygı ile
7TEPE
7TEPE, @7tepe
22.8.2011 17:05:07
tabii bildiklerimiz yetseydi...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL