Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
za
zaferoğlu

DİKKAT ET

Yorum

DİKKAT ET

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

866

Okunma

DİKKAT ET

Düşmanlık tohuma benzer
Toprağa ekmeye gelmez
Yeşerir önce fidan olur
Büyür dallı budaklı ağaç olur

Dostluk güneşe benzer
Buzlar erir su olur
Kin nefret rüzgara benzer
Bugün meltem yarın kasırga olur

Bulutlardan damla damla akar su
Dere olur çay olur ırmak olur
Dicle fırat birleşir şaddül arap olur
Gönüller birleşirse samanlık seyran olur

Dünya dönüyor çok güvenme kendine
Bugün gülen yarın ağlayan olur
Halim Yaman14.8.2011

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dikkat et Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dikkat et şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DİKKAT ET şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL