Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Talat Özgen
Talat Özgen

Can sikintisi

Yorum

Can sikintisi

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

814

Okunma

Can sikintisi


Su günlerde canim cok sikiliyor
Birde sen olmayinca
Cekilmez bir hal aliyor
Lanet olsun benim su sansima

Yanlizlik kollarina sariyor
Geceler issiz,karanlik olunca
Gözlerim yoruluyor,
Zorlaniyor sonsuzluga baktikca

Yapraklar sallaniyor
Serince esen bir rüzgarla
Aklim basina geliyor
Calan kilisenin canlariyla

Saat gece onbirbucugu gösteriyor
Daha cok var günesin dogmasina
Zaman cok zor geciyor
Gönül gönülden ayri kaldikca,ayri kaldikca

(Berlin,08.09.2008)

Talat Özgen

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Can sikintisi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Can sikintisi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Can sikintisi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL