Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
hakan60
hakan60

VEFASIZ ELLERE KURBAN VERDİĞİM

Yorum

VEFASIZ ELLERE KURBAN VERDİĞİM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

823

Okunma

VEFASIZ ELLERE KURBAN VERDİĞİM

NAZAR YAĞMUR OLMUŞ YAĞARKEN BİZE
KEM GÖZLERE MAĞLUP OLAN SEVDİĞİM
AYRILIK ÇANLARI ÇALARKEN BİZE
ÇAMURLU SELLERE KURBAN VERDİĞİM




KADER CELLAT OLMUŞ GELİRKEN BİZE
ALIN YAZISINA MAGLUP OLAN SEVDİĞİM
DÜŞMAN GÜLER DOST AĞLARKEN BİZE
VEFASIZ ELLERE KURBAN VERDİĞİM





FELEK KAHPE OLUP GELİRKEN BİZE
BASİT OYUNLARA MAĞLUP OLAN SEVDİĞİM
AŞK DARILMIŞ SEVGİ KÜSERKEN BİZE
CAHİL KÖPEKLERE KURBAN VERDİĞİM




İSTANBUL KALLEŞ OLMUŞ GELİRKEN BİZE
ZEYTİNBURNU YOLLARINA MAĞLUP SEVDİĞİM
ELVEDA YELLERİ ESERKEN BİZE
KARDEŞİM DİYENLERE KURBAN VERDİĞİM




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Vefasız ellere kurban verdiğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vefasız ellere kurban verdiğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VEFASIZ ELLERE KURBAN VERDİĞİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL