Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
lebiderya
lebiderya

NASIL YAŞARIM

Yorum

NASIL YAŞARIM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

786

Okunma

NASIL YAŞARIM

NASIL YAŞARIM

Hasretin nârına, ateş yükledim
Çile ilmiğine keder ekledim
Bekledim bekledim, selam bekledim
Güneş yok, nefes yok; nasıl yaşarım?

Onsuz zamanlarda; günüm gecedir
Başımın üstünde; çok çok yücedir
Nerededir acep; nasıl, nicedir?
Rehber yok, adres yok; nasıl yaşarım?

Gözünün neminde, hayat bulurdum
Aşkın mahreminde, haz kaydolurdum
Sözünün deminde mutlu olurdum
Umut yok, bir ses yok; nasıl yaşarım?

Ağrısı, sızısı; sinemde dursun
Alnımın yazısı, hançerde vursun
Ettiğim tek söze, on hesap sorsun
Huzur yok, heves yok; nasıl yaşarım?

KADİR DURAK
(LEBİDERYA)

ESER YAZAR ADINA TESCİLLİDİR
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN YAYINLANAMAZ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Nasıl yaşarım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nasıl yaşarım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NASIL YAŞARIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL