Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
apanceneli
apanceneli

CANIMIN İÇİ

Yorum

CANIMIN İÇİ

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1053

Okunma

CANIMIN İÇİ

Bana sus dediler
Susmam ondandır gülüm
İnan hiç düşünmedim
Sensiz günler bana zulüm



Seni kaybetmemek için
Çilelere boyun eğdim
Birgün kavuşuruz umuduyla
Hayallerimde seni sevdim


Günler aylar zor geçsede
Ben katlanırım hasretinle
Tek umudum sana kavuşmak
Yeter ki öleyim senin ellerin de


Kim ne derse desin
umurum da değil dünya
Senin olmadığın yerde
Haramdır bana dünya

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Canımın içi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Canımın içi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CANIMIN İÇİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu, @ozan-ihlasi-bekir-akbulut
12.7.2011 20:28:50
DOSTUM GÜZEL YAZMIŞ SIZNI YÜREĞİNİZE SAĞLIKATA
ŞİİRİN BAŞALIGI İLE ŞİİRİN ALAKASI YOK
yok,sul
yok,sul, @yok-sul
12.7.2011 10:36:50
çok mükemmel dost kalem saygılarımla hoşcakalınız..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL