Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Ul
Ulasbaran

Bundan sonra

Yorum

Bundan sonra

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

539

Okunma

Bundan sonra

İçimdeki savaşı henüz bitirmişken,
Koşan çocukların peşine yeniden takılmışken.
Kısıldı soluğum boğuldu sesim,
Parçalandı düşlerim acılarla eş oldu.

Oysa kaç baharı yaşamışlığın sevecenliği
Ve her küçük canlının toprağa duyduğu şefkatle
Yaşamıştım hayatı.

Şimdi Göğüs kafesimin içinde
Bir minik kuş,
Ne yana uçsa yüreğime çarpıyor.
Ve öylesine can acıtıyor.

Susmayacağım artık.
İçime akıtmıyacağım.
Bağıra çağıra söyleyeceğim
İçimde akıp gidenleri
Bırakmıyacağım akıp gitsin.
Defter yapraklarında.
Kurşun kalemin ucunu kırarcasına
Beyaz yaprağı kanatırcasına
Acımı dökeceğim.
İçimi kanatmıyacağım artık.


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bundan sonra Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bundan sonra şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bundan sonra şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
8.7.2011 14:06:34
Beğeni:
0
Okunma:
539
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL