Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
şeyhoğlu izzet
şeyhoğlu izzet

SARHOŞ

Yorum

SARHOŞ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1116

Okunma

SARHOŞ



Aklım boş,beynim boş,kafam bir hoş.
Cebim boş,cüzdanım boş,yüreğim bomboş
Kuş gibiyim bu akşam gönlüm bir hoş..
Savulun..çok içmişim sarhoşum sarhoş.

Ellerim boş,kollarım boş,ayaklarım bir hoş
Amacım boş,hedefim boş,yollarım bomboş
Mecnun gibiyim,Ferhat gibiyim ser’im bir hoş
Dağılın..çok içmişim sarhoşum sarhoş..

İzzet Güleryüz ( 06 / 07 / 2011 )

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sarhoş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sarhoş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SARHOŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
7.7.2011 14:45:26
Beğeni:
0
Okunma:
1116
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL