Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
byrmsr
byrmsr

barbarlık

Yorum

barbarlık

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

764

Okunma

barbarlık

barbarlık

“her ne kadar unuturum desem de
biliyorum bendeki varlığını
sen yokken nefes alıp yaşasam da
duydum sensizliğin ağırlığını

ilk görüşte sebepsiz başlamıştık
hayatın her şeyini paylaşmıştık
uzun zaman birlikte yaşamıştık
aşkın ve arzunun barbarlığını

öyle zamanlar oldu sanki sendim
bu sonuca sebep olan ben kendim
sen yokken farkına varıp öğrendim
koskocaman dünyanın darlığını

giden geri gelmez bunu bilirim
faydasız artık hem ölüm hem dirim
ne yapayım ben de sensiz ölürüm
unutma yalnızlar mezarlığını…” 03.07.2011
bayram eser

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Barbarlık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Barbarlık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
barbarlık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL