Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
GÖKKUŞAĞI55
GÖKKUŞAĞI55

SABIR TAŞI DEĞLİM

Yorum

SABIR TAŞI DEĞLİM

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1212

Okunma

SABIR TAŞI DEĞLİM

SABIR TAŞI DEĞLİM

pişmedi ocakta bir çorba olmadı sıcak bir yuvam.
tütmedi evimin bacası ,hayat ışığı yanmadı
hep karanlık yaşadık biz ,içimize düştü ayrılık ateşi
böyle yaşamaktan bıktım ne yapacaksan yap,
sana uymadığıma bakma sabır taşı değlim.

Bazan ağladım bazan gömdüm hisleri yüreğime
canım acıdı her gün yüreğim kanadı belli etmedim.
onca yıl geçti bir gün olsun güldüremedim.
hayatı zehir ettin perişan ettin
sana uymadığıma bakma ,bir gün çekeceğim silahı basacağım tetiğe
sabır taşı değlim

İRFAN KÖKTEN..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sabır taşı değlim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sabır taşı değlim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SABIR TAŞI DEĞLİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL