Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
sıtkı
sıtkı

BEN MUTLU OLDUM

Yorum

BEN MUTLU OLDUM

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

855

Okunma

BEN MUTLU OLDUM

BEN MUTLU OLDUM

Yaşamaya azmim bugün var oldu
Sevgiyi tadıyla yaşıyor oldum
Bir güzelin aşığıyım ben canlar
Huzuru bulunca ben mutlu oldum

Yaşım kırkı geçti sevip sevildim
Yaşama hakkını o gün anladım
Şahidim var oldu dağlar ağaçlar
Fatoşu sevince ben mutlu oldum

Yaşam var oldukça sevip sevecem
Gül gibi tenini hep koklayacam
Güzel günler için savaş verecem
RONEDİ kavgada ben mutlu oldum

sıtkı demir aşık RONEDİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ben mutlu oldum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben mutlu oldum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN MUTLU OLDUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bandırmalı
Bandırmalı, @bandirmali
29.6.2011 18:44:25
5 puan verdi
Mutluluğunuz daim olsun çok güzeldi tebrikler..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL