Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ye
yeni atsız

davam için ilk şiir

Yorum

davam için ilk şiir

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

752

Okunma

davam için ilk şiir

Dava adamıyım işim zor
Yüreğimde yanan kor
Acep bir gün söner mi?
Onu gel de bana sor.

Davam için atar kalbim
Söyle Türk’e zincir vuracak kim?
Bize kimse olamaz hakim
Yer yüzünde yoktur eşim.

Yeni Atsız benim adım
Hiç bir şeyden korkmadım
Bu davadan bıkmadım
Hala dimdik ayaktayım

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Davam için ilk şiir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Davam için ilk şiir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
davam için ilk şiir şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sahbeyit
sahbeyit, @sahbeyit
28.6.2011 23:51:31
:) yeni atsız mı... atsız eski di mi...

hadi bismillah...
neneh.
neneh., @neneh-
28.6.2011 22:47:01
Hoş geldiniz efendim!..Dava adamının yüreğindeki kor hiç bir zaman sönmez.O nedenle daha çok güzel şiirlerinizi okuruz umarım.Kaleminiz daim olsun.Saygılarım sonsuz.Kandiliniz mübarek olsun.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
28.6.2011 22:40:32
Beğeni:
0
Okunma:
752
Yorum:
2
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL