Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ümit ışığı 2010
ümit ışığı 2010

ÖLÜM

Yorum

ÖLÜM

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1466

Okunma

ÖLÜM

ÖLÜM

Ömür biter durur yürek;
İki kazma birkaç kürek
Eşler dostlar ürkek, ürkek
Yaklaşırlar kabristana !

Cemaatle gömecekler;
Aceleyle dönecekler!
Bayramlarda gelecekler
kabristana eşler, dostlar!

Üstün toprak, sapma yerin;
İşte mekan işte evin!
Kışın sıcak yazın serin
Kalkmadan hep yatacaksın!

Ağlaşarak oğul kızlar;
Öleceğiz elbet bizler
Bekledikçe bizi sizler,
Yanınıza geleceğiz!

Süleyman Üstün

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ölüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖLÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hasan Özaydın
Hasan Özaydın, @hasanozayd305n
28.6.2011 19:56:23
Gideceğimiz yeri ne güzel anlatmışsın tebrik ederim saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL