Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ensar yaşar
ensar yaşar

Gönül

Yorum

Gönül

2

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

1202

Okunma

Gönül

Herkes gider arkadan bakma
Sallanan eller durur vahlanma
Boynunu bük, başını eğ
Acılar gidicidir dayan be gönül

Rüzgar gibi, rüya gibi sanırsın
Yağmur yağmasa da ıslanırsın
Aşk seni mecnun eder aldanırsın
Aldansan da dayan be gönül

Yüreğin sana Rab’den emanet
Özlemler, hasretler sevgiye davet
İnsanı kahreder ihanet
İhanete uğrasan da dayan be gönül

Günler geçer, dünya fani
Hayat bomboş dostluklar baki
Ölüm gerçek ölüm ani
Ölmediysen dayan be gönül

Ensar Yaşar ŞANLI

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gönül Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönül şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gönül şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
iyimser
iyimser, @iyimser
2.9.2007 22:52:13
evet dostum dayan demesi kolayda acaba dayanılırmı güzeldi tebriklerim şaire.
egız
egız, @egiz
2.9.2007 22:37:31
Dayan be gönül....

Yüreğine sağlık...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL