Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Erhan Tuncer
Erhan Tuncer

ide

Yorum

ide

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

854

Okunma

ide

aniden toplanıveriyor bulutlar
gökyüzünde esaslı bir hainlik

kafamın içinde bir yerlerde
kırık bir bardak gibi duruyorsun

adını kimden aldın
soyadında kaç kuşak adem gizli senden habersiz

devrilip gidiyorum cümlelere
tertemiz gülümsüyorsun

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ide şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL