Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
pastoral_senfoni
pastoral_senfoni

Sevmiyorum Sahilleri

Yorum

Sevmiyorum Sahilleri

2

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1046

Okunma

Sevmiyorum Sahilleri


Diyorsun ki
Çek git sahilimden!

Anladım ki benim harcım
Deli bozuk dalgalar
Sahiller sıkıyor
Sığ sular yoruyor beni

Sevmiyorum sahilleri

Diyorsun ki
Çek git sahilimden!

Zor değilsin
Yormuyorsun
Zorlamıyorsun
Savaş istiyorum
Preveze gibi coşkulu
Sarıkamış gibi sancılı

Sevmiyorum sahilleri

Diyorsun ki
Çek git sahilimden!

Haddinden fazla güzel bu sahil
Haddinden fazla iyi
Ama anlamıyor bu sahil beni
Pesimist ruhum sevmiyor iyiyi
Maceraperest bedenim sevmiyor dinginliği

Sevmiyorum sahilleri

Eğer yürekten istiyorsan gitmemi
Alıp başımı giderim sevgili

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevmiyorum sahilleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmiyorum sahilleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevmiyorum Sahilleri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Afet İnce Kırat
Afet İnce Kırat, @afet-ince-kirat
31.8.2007 18:27:05
1 verip kaçan o mert! arkadaşa inat herkese 5 verip gidiyorum. adım belli olsun diye yazıyorum. kim daha mert görsün gözler. bende kıskançlığın esamesi bile olamaz. arkadaşlarımın başarısı her zaman beni mutlu etmiştir. saygı ve selamlar.

namerde savaş açtı çılgın donkişot Afet
bu defterde herkese beş veriyor son gayret.
bir demet gül
bir demet gül, @birdemetgul
31.8.2007 10:13:44
.





bir demet gül tarafından 8/31/2007 7:13:30 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL