Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Talat Özgen
Talat Özgen

Olmayinca askin bir sansi

Yorum

Olmayinca askin bir sansi

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

722

Okunma

Olmayinca askin bir sansi


Oyuncak gibi oynanmak
Belkilerin kiskacinda
Caresizligin bir daniskasi
Olmayinca askin bir sansi

Tek taraflilik
Acilara sanci katmak gibi
Umudun boynuna ip gecirmekse
Sanki zevkin ayri bir keyfi

Korku salmak
Tetditlerin gölgesi altinda
Bu bana hic yabanci gelmiyor
Sevdam hak ettimi ki bunu acaba?

(Berlin,13.06.2011)


Talat Özgen

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Olmayinca askin bir sansi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Olmayinca askin bir sansi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Olmayinca askin bir sansi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
dost46
dost46, @dost46
13.6.2011 10:54:50
Güzel dizeleri zevkle okudum.Kutlarım,sevgi ve saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL