Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
serhaz
serhaz

sensin alın yazım, gönül sızım

Yorum

sensin alın yazım, gönül sızım

( 3 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1385

Okunma

sensin alın yazım, gönül sızım

keşkelerle dolu hayatımın son oyunu bu belki,
son perdesi, son celsesi, son infazı....
her nereye baksam senin resmin, senin ismin,
kaderimsin karşı koyamadığım, değiştiremediğim,
ya olur biter geçer gider diye geçiştiremediğim,
ölüm gelse de vücuda hayatımı birleştiremediğim,
sensin alın yazım, gönül sızım, sensin.......

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sensin alın yazım, gönül sızım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sensin alın yazım, gönül sızım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sensin alın yazım, gönül sızım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL