Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Seyraqif Coculu
Seyraqif Coculu

ÜÇ ŞEY

Yorum

ÜÇ ŞEY

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1144

Okunma

ÜÇ ŞEY

UÇ ŞEY

Üç şey bizi asır edib kendine,
Biri addır, biri kadın, biri pul.
Düşende de üç sevdaya düşürük,
Biri bekar, biri eşli, biri dul.

Tek ad alaq , her gelene palan biz,
Ezilen biz, soyulan biz, talan biz.
Üç şey vardır ona bağlı olan biz,
Biri masa, biri noxda, biri çul.

Ayılmasaq biz kafletde yatarıq,
Bu dünyanın çirkabında batarıq.
Üç şey ile arzumuza çatarıq,
Biri istek, biri meslek, biri yol.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Üç şey Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Üç şey şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÜÇ ŞEY şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yok,sul
yok,sul, @yok-sul
7.6.2011 18:41:06
5 puan verdi
çok iyi ydi dostum saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL