Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ahmetderin1957
ahmetderin1957

ELMA YANAKLIM

Yorum

ELMA YANAKLIM

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

2062

Okunma

ELMA YANAKLIM

Elma, armut, dut, kiraz
Gel konuşalım biraz.
Kiraz dudaklı yarim,
Elma yanaklı yarim.

Açılalım yollara
Takılalım kol kola.
Gezelim eğlenelim,
Beraberce sevdiğim.

Hayran olmuşum gülüm,
Gözlerinin rengine.
Dön de biraz gülümse,
Ahmed’iyin yüzüne.

Bakma eller gözüne,
Uyma alem sözüne.
Kıskanırım seni hep,
Hain bakan gözlerden.

Güzelimin yüzüne ,
Zülüf düşmüş gözüne
Sevenlerin aşkına,
Sar kolunu boynuma.


AHMET DERİN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Elma yanaklım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Elma yanaklım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ELMA YANAKLIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yok,sul
yok,sul, @yok-sul
5.6.2011 19:57:43
5 puan verdi
kutlarım dost yürek
feyzi kanra
feyzi kanra, @feyzikanra
5.6.2011 15:40:48
Mani tadında olmuş.Vesselam.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL