Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ADAMCA
ADAMCA

İSTİFA

Yorum

İSTİFA

( 3 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

772

Okunma

İSTİFA

Ne baharı bekliyorum artık
Ne sendeki beni
Utangaç mahcup hallerinde bile
Sevmeyeceğim seni
Özlemekte yok
öyle şaşkın gibi
Beklemekte...
Seher vakitleri
Vuracağım kendimi secdelere
Rahmet rahmet bekleyeceğim dualarla
Cehennemde yanmaz bizimle artık biliyorum
Yalan aşkından istifa ediyorum ..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

İstifa Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İstifa şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İSTİFA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
4Mevsim
4Mevsim, @4mevsim
5.6.2011 00:01:19
5 puan verdi
İstifa etmek gerekiyor bazen...:)))) Teşekkürler bu güzel paylaşıma...
yok,sul
yok,sul, @yok-sul
4.6.2011 19:01:19
5 puan verdi
Yalan aşkından istifa ediyorum .. BEN DE ONAYLADIM ,,,saygılarımla özgür olmuş hoşcakalın
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
4.6.2011 18:50:55
Beğeni:
0
Okunma:
772
Yorum:
2
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL