Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
n.kaygısız
n.kaygısız

gece kırılgan yürekler saklar..

Yorum

gece kırılgan yürekler saklar..

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1202

Okunma

gece kırılgan yürekler saklar..

uyurken
tut
ellerimi..
düş görmeden.

biliyorsun
bir/in öncesinde
bir yerde
bir su kıyısında
çakıl taşları toplamıştık
ak
ve
yosunlu...
yumuşakça
kumlara düşmüş
yengeçler gibi
düşlerimizi kuşatmıştı
gözlerimiz...

yine
kumlara
mavi çizgiler
düşmüş..

ak bir üzüm tanesi
bu
içinde
çoğul özlemler
saklayan..

dur
yabancı sözler
savurma
yüreğime
aşina bir suret
silmeden
geceye düşmüş gölgeleri
uyuma...

gece
kırılgan
yürekler saklar
rahminde...

uyurken
tut
ellerimi..
düş görmeden.

04/06/2011
ödemiş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Gece kırılgan yürekler saklar.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gece kırılgan yürekler saklar.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
gece kırılgan yürekler saklar.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yasemin00
yasemin00, @yasemin00
4.6.2011 14:00:21
''...ne giysek yakismiyor huzunden baska...''
Çok teşekkür ediyorum usta dizelere Daim olsun yüreğiniz/kaleminiz Şair.
Saygımla...
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
4.6.2011 11:31:07
güzel dizelerdi kutlarım
saygılarımlaher daim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL