Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
İsmail Gezer
İsmail Gezer

is'li günler

Yorum

is'li günler

( 8 kişi )

4

Yorum

2

Beğeni

4,6

Puan

951

Okunma

is'li günler

is'li günler





biz sevdik
ve biz yandık
sonra biz yanmayıda sevdik
is’li günlerimiz oldu bizim
her tarafımız is kokardı
ne güzelde kokardı
derin derin içimize çekerdik
içimiz is dolardı.









Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (8)

5.0

88% (7)

2.0

12% (1)

İs'li günler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İs'li günler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
is'li günler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Y. Kaya
Y. Kaya, @yasar-etinkaya
10.6.2011 12:08:15
5 puan verdi
oldukça güzel bir şiir
kutlarım, sevgi ve saygıyla...
eMİNeYZAMAN
eMİNeYZAMAN, @emineyzaman
3.6.2011 21:03:01
kül nefesine kaçar
ve is bulaşır dudağına


tebriklerimle...
Hazal  Karadağ
Hazal Karadağ, @hazal-karadag
3.6.2011 20:20:03
5 puan verdi
Ciciledim şiiri...

geride kaldı o sevmeler şair..
tebriklerimle.
yaşadıkça
yaşadıkça, @yasadikca
3.6.2011 19:30:12
2 puan verdi
* sonra biz yanmayıda sevdik
** ne güzelde kokardı

da ve de'ler..şiirinizdeki sayın üye,
ayrı yazılmalı idi..


biliyorsun /
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL