Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Selim Temiz
Selim Temiz

YAKALARSAN AŞKI SOR

Yorum

YAKALARSAN AŞKI SOR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1178

Okunma

YAKALARSAN AŞKI SOR

YAKALARSAN AŞKI SOR

Bak bakmaktan yoruldum, hayal meyal hatırla
Uğruna yandığım yâr, aşkı doğrar satırla
Kasap et ister kanlı, aşkım tam yedi canlı
Öldür tekrar tekrardan, aşk olsun anlı şanlı.

Sevmedim deme sakın, aşk bize daha yakın
Biraz sabır dedikçe, hep kaçtın akın akın
Geriye baktım akmış, hayat denilen dünler
Geriye ne kaldı ki, yaktı gelen tüm günler.

Tabiri tabib bilir, bilirse kader bilir
Kalp delice atarken, bilirse kalbim bilir
Aşkın zehirlisi var, kainatı eder dar
Ben sana kurban olam, sar beni aşkınla sar.

Bakan gözler kapansın, ben hiç bakmazken sana
Kıskanç biri olmuşum, neye yarar bak bana
Talih denilen kuşa, yakalarsan aşkı sor
O zalim kalbine sor, sor be ne haldeyim sor.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yakalarsan aşkı sor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yakalarsan aşkı sor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAKALARSAN AŞKI SOR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL