Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
itahtacioglu
itahtacioglu

Y A L A N

Yorum

Y A L A N

( 2 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1140

Okunma

Y A L A N

Y A L A N




Gözlerinin rengini bir gün unutmadım ki,
Yalan şarkılardaki vefâsız sözler yalan
Ben senin ellerinden başka el tutmadım ki,
Yalan şarkılardaki vefâsız sözler yalan

Baharın müjdesidir, esiri olduğum renk
Bereket gibi yeşil, cennet kadar mübarek,
Sevgilim bu dünyada bana tek aşkın gerek,
Yalan şarkılardaki vefasız sözler yalan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Y a l a n Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Y a l a n şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Y A L A N şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bandırmalı
Bandırmalı, @bandirmali
1.6.2011 15:28:02
5 puan verdi
Çok güzeldi şarkı tadında tebrikler..
gulayhancer
gulayhancer, @gulayhancer
1.6.2011 14:10:40
5 puan verdi
Harika dizeler.Türk Sanat Müziği tadında.Kutlarım tüm kalbimle üstadım.ellerinize,yüreğinize sağlık.
cosari
cosari, @cosari
1.6.2011 13:24:51
Şiirin bestesi içinde İsmet abi. Selam ve saygılar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL