Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
karbulutu
karbulutu

Güneşi kucakladım bu sabah

Yorum

Güneşi kucakladım bu sabah

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1141

Okunma

Güneşi kucakladım bu sabah




Güneşi kucakladım bu sabah
Senin yaktığın kadar yakmadı
İşledim ki; öyle bir günah
Kalelerimi senin kadar kimse yıkmadı.

Sendeledim ay’a karşı şafak
Anlamını yitirir tüm kelimeler, heceler ürkek
Koşmak isterim…
Yol çakıl, dağ bayır
Seni anlamak
mı, ?
Bırakmadın akıl.
Firar zaman, kül rengi mevsimler
Namlu ıslığın da çığlık atar yüreğim
Gülmek isterim bir an
Neşesini yitirmiş zaman
Biliyorum
Biliyorum…..
Her şey yalan.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Güneşi kucakladım bu sabah Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güneşi kucakladım bu sabah şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Güneşi kucakladım bu sabah şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ahmet Moran
Ahmet Moran, @ahmetmoran
31.5.2011 21:27:29
5 puan verdi
Çok güzel duygular,çok güzel bir şiir olmuş,kutlarım.
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
31.5.2011 11:01:56
5 puan verdi
Yüreginin sevdayı her sabah yalansız ve hilafsız kucaklamasını diliyorum dost.
Saygılarımla............
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL