Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
nazmi başyiğit
nazmi başyiğit

YÜREK MAHKUMU

Yorum

YÜREK MAHKUMU

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1455

Okunma

YÜREK MAHKUMU


Cezamız kesildi verildi hüküm
Yüreğim mahkumdur sılaya sana
Kanayan kalbini yerinden sökün
Yüreğim mahkumdur sılaya sana

Hasretinle yandım görüşmeyeli
Yarama tuz bastım giddin gideli
Kendimde deyilim aşk’a düşeli
Yüreğim mahkumdur sılaya sana

Verdiğin hediye hala baş tacım
Sevgiye susamış aşk’a muhtacım
Yaralı gönlüme sen ol ilacım
Yüreğim mahkumdur sılaya sana

Hasret taşlarıyla örülmüş cevrem
Uzatsam elimi sana değemem
Canımı alsanda dur yapma demem
Yüreğim mahkumdur sılaya sana

Kara sevdalara tutuldum sanki
Sevgimiz yaşasın hep kalsın baki
Aşkın şarabını verince saki
Yüreğim mahkumdur sılaya sana
Yürek mahkumuyum sllaya sana

Nazmi BAŞYİĞİT

28-05-2011

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yürek mahkumu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yürek mahkumu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YÜREK MAHKUMU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yok,sul
yok,sul, @yok-sul
30.5.2011 17:26:58
5 puan verdi
yüreğinize sağlık hocam


çok güzel dizeler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL