Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
DOSTLUK__
DOSTLUK__

ÇOCUKÇA (Mustafa Avcu)

Yorum

ÇOCUKÇA (Mustafa Avcu)

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1229

Okunma

ÇOCUKÇA (Mustafa Avcu)

Hep sizli yaşlarda,
Hep sizin gibi.
Takıp Aydede nin çengeline urganı
Salıncak kurmak gökyüzünde.
Sonra ;
Dünya yuvarlağının üzerinde
Tahteravalliye binmek,
Uçurtmalar uçurmak yıldızların maviliğinde
Uyanmak güneşli bir dünyaya,
Şen şakrak çocuk içtenliğiyle...
28/05/2011(Mersin)
(Biz Bu Dünya yı Çocuklarımızdan Ödünç Aldık)Kızılderili Atasözü.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çocukça (mustafa avcu) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çocukça (mustafa avcu) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇOCUKÇA (Mustafa Avcu) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL