Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Ad
Adem Çavuşoğlu

İhanetin Kokusu

Yorum

İhanetin Kokusu

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1229

Okunma

İhanetin Kokusu

Bakmayın yüzüme ölüm kusan aynalar
Nükseder hatıramda o derin mezar
Zaman en kahpe meziyet en kahpe intizar
Haber verin haber ey kanatsız uçanlar

Birbir sönüyor eski bahçede kandiller
Hep pişman,hep perişan mı gidenler
Durun durun kapanmayın perdeler
El verin el sırma köprüden geçenler

Gözlerim girdabına düştün yine gecenin
Say ölüm taşlarını birbir seherin
Kaybolur gündüz ve büyür vedası
Düşer göklerden yere bir ölüm nidası

Bir zerre uçtu bin nidayı yuttu
Bir nida uçtu bin zerreyi uyuttu
Uyandır beni uyandır bu nasıl kabus
Düştü atam,düştü peçem ve düştü namus.

Adem Çavuşoğlu

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İhanetin kokusu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İhanetin kokusu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İhanetin Kokusu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gulayhancer
gulayhancer, @gulayhancer
26.5.2011 17:16:42
5 puan verdi
Duygu dolu çok güzel dizelerdi yüreğinize sağlık kutlarım saygılar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL