Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe

;;

( 3 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1328

Okunma

;;

yokluğunla terbiye ettiğin sevgilinim...
köpeğe atılan kemik gibi bıraktığın aşkını gömdüm en dipsiz karanlığa
çıplak bedenim fahişe yalnızlığında haykırıyor...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

;; Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ;; şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
;; şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YağMuRun İzİ
YağMuRun İzİ, @yagmurunizi
26.5.2011 18:19:50
Bunun adı aşk değil !
İnsan seviyorsa böyle hareket etmez.

hoşgeldiniz aramıza.saygılar...
dost46
dost46, @dost46
26.5.2011 13:40:31
Anlamlı ve stem dolu bir şiir okudum sevgi ve saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL