Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Buse Ecem Burdur
Buse Ecem Burdur

DİNER Mİ KALBİMİN ACILARI?

Yorum

DİNER Mİ KALBİMİN ACILARI?

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1256

Okunma

DİNER Mİ KALBİMİN ACILARI?


DİNER Mİ KALBİMİN ACILARI?

Kalp atışlarının deli gibi çarpışını hissetsem,
Gecenin sabaha çıktığını,
Günün ilk ışıklarında görsem,
Diner mi kalbimin acıları?

Çarpsam kalbimin kapılarını,
Sonsuza dek açılmasa.
Bir daha sevmesem kimseyi,
Diner mi kalbimin acıları?

Demir parmaklıklara kapatsam kalbimi,
Derin çukurlara gömsem anahtarını.
Biri buluncaya dek beklesem,
Diner mi kalbimin acıları?

Cevapsız sorular yanıt bulsa,
Yenilir miyim hayata?
Bu umursamaz tavrımla.
Diner mi kalbimin acıları?

Çeksem gitsem şu yalandünyadan,
Uzaklaşsam yalancı insanlardan,
Kurtulsam kalbimin haykırışlarından,
Diner mi kalbimin acıları?

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Diner mi kalbimin acıları? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Diner mi kalbimin acıları? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DİNER Mİ KALBİMİN ACILARI? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL