Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
sa
saka kadir

Aşkı Arıyorum

Yorum

Aşkı Arıyorum

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1223

Okunma

Aşkı Arıyorum

Yanlış zamanda yaşıyorum
Ya da insanlar zamanı yanlış yaşıyorlar
Ben aşkta sadakat arıyorum
Sadakat yedi düvelde aşkı arıyor

Bir gözden bir göze bir ömür bakılmazmış
Aşk dediğin eski zamanlarda kalmış
Artık bir gözden bin gözde oynaşmak farzmış
Gözlerimle yedi düvelde aşkı arıyorum

Aşk iki bacak arasına inmiş
Eşşek bu ya sırtına binen binmiş
Aşk artık kumrulardan ibaretmiş
Kumrularla yedi düvelde aşkı arıyorum
A.kadir Üstündağ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşkı arıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkı arıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşkı Arıyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL