Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
cemo
cemo

YALAN DÜNYA

Yorum

YALAN DÜNYA

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

958

Okunma

YALAN DÜNYA

YALAN DÜNYA

Kaptırma Kendini yalan dünyaya
Elbet sende göçeceksin bir gün
Durma Var dost eyle günbe gün
Dostuz kalırsın inan her gün

Ey biçare gönül san derim sana
Nedir sende bu aymaz caymazlık
Bak işne eşine dostun ile aşına
Kalmazsın o zaman yolda yokuşta

Var git sohbet eyle dost ile
Cem et Pir ile Cemaat ile
Can ol Saygı ile sevgi ile
Varırsın tadına tuzuna bal ile

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yalan dünya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalan dünya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YALAN DÜNYA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ezom
ezom, @ezom
27.8.2007 10:15:13
Var git sohbet eyle dost ile
Cem et Pir ile Cemaat ile
Can ol Saygı ile sevgi ile
Varırsın tadına tuzuna bal ile

cok manalı dizeler..
bu güzel gönülü kutluyorum..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL