Kader kutuları tek tek açılıyor, Gahi mavi, gahi kırmız, gahi sarı. Bendeki kutu net. Bembeyaz. Aşkım gibi, doğru, riyasız ve saf.
Umutlar, kutular azaldıkça yitiyor. Heyecan hat safhada. İşte son teklif! Benimle mutluluğa yelken açmaya; Bulutlarda, turnalara yoldaş olmaya, Varmısın? Yokmusun?
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Umutlar, kutular azaldıkça yitiyor. Heyecan hat safhada. İşte son teklif! Benimle mutluluğa yelken açmaya; Bulutlarda, turnalara yoldaş olmaya, Varmısın? Yokmusun?
aşk her zaman temizdir,saftır.. aşk insanın içine girdim yakar yıkar .. aşk girince artık sen yoksun, her şey o.. aşk olunca her kez "varım "der.. "varım" dedikten sonrada başlar aşk, ben varlığın içinde o aşk"ı bulamadım yoklukta buldum..aramazken ...ansızın..
hayatta hep iki secenek sunarlar,"var mısın?""yok musun?" "varım" demiştim..ama olmadı. "yokum" şimdi...
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.