Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
güneşli
güneşli

O Yol Hiç Bitmesin

Yorum

O Yol Hiç Bitmesin

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1873

Okunma

O Yol Hiç Bitmesin

Güzelsin dedim,
Ağustosta titretesi güzelsin.
’Abartıyorsun,nasıl bakarsan öyle görürsün’ dedi.
Ben hiç böyle güzel bakmadım,
Kimse böyle güzel bakamaz dedim,
Sustu...

’Aşk...Aşk nedir ’ dedi usulca.
Kapalı mekan fobisi olan birinin
Bir kalpte bir ömre hazırlanmasıdr dedim,
Şair misin diye sordu,aşığım dedim
Sustu...

Yol boyunca sustu,neden sonra birden,
En sevdiğim rengi sordu,
Gözlerini görene dek kırmızıydı dedim,
Sustu,yanakları kızardı
Kırmızı yeniden anlam kazandı.


Volkan Bulut

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

O yol hiç bitmesin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz O yol hiç bitmesin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
O Yol Hiç Bitmesin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL