Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
~n'ss~
~n'ss~

Karanlık Düşler

Yorum

Karanlık Düşler

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

939

Okunma

Karanlık Düşler


Düşlerim gecenin soğuk kollarına emanet,

Sarmış her yanımı puslu karanlık.

Hayaletmek ne çok yordu ruhumu

Yıldızlarda kırılmış,kalmadı dert ortağı.

Yürüyorum karanlık sokakta,

Sükut çığlıklarım inletir boş yolları.

Unuttum aklımda kalan ne varsa,

Dilimde hüzün türküsü,

İçimde yalnızlık korkusu.

Yalanmış menfaat dünyası,yalanmış dostluklar

Baki olanı arzular gönlüm,

Kavuşmak… Tek isteğim…

Baki olana kavuşmak…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Karanlık düşler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Karanlık düşler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Karanlık Düşler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
13.5.2011 14:42:11
5 puan verdi
aramıza hoş geldin,güzel dizeleri kutlarım..........
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
13.5.2011 10:17:33
Beğeni:
0
Okunma:
939
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL