Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Cengiz KILINÇARSLAN
Cengiz KILINÇARSLAN

...aşkolsun........

Yorum

...aşkolsun........

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1503

Okunma

...aşkolsun........

senin yüreğin,
yüreğime,
inanmıyorsa,
ve sevmiyorsa;

İnanmıyorsa yüreklerimiz,
aşk-ı kebire;
al birini, vur öbürüne...
acısın biraz, yüreklerimiz...

ne olursa olsun, sonumuz
ne olursa olsun,
aşkolsun sana, aşkolsun bana;
İkimize de, AŞKOLSUN...









Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

...aşkolsun........ Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ...aşkolsun........ şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
...aşkolsun........ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kul-Çerçi
Kul-Çerçi, @kul-cerci
9.5.2011 22:51:55
5 puan verdi

yüreğiniz var olsun hocam


Yüreğinize kaleminize sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL