Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Selim Akgün
Selim Akgün

Umrunda barınmaktı niyetim

Yorum

Umrunda barınmaktı niyetim

( 3 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

2684

Okunma

Umrunda barınmaktı niyetim

Umrunda barınmaktı niyetim

Öyle yatlarda katlarda gözüm yoktu benim
Soğuk da olsa duvarları,
İki çekyat atıp,umrunda barınmaktı niyetim
İki yudum çay yeterdi gözlerinde demleyeceğim;
Gelmezdi aklıma,suya demini salan çaylar gibi çökeceğim...

Islanacağımı bile bile delme çatma yüreğine sığındım belki
Delme! Çatma ! dedikçe sana şiirlerimle
Adımlarımı buruşturup,vedaları verdin hep ellerime...

Şimdi diyeceksin ki "bu şiir niye?"
Adınla başlamak alışkanlık olmuş kaleme...
Bir şiirim var ki hele,
Gelişlerine saklıyorum,tüm gidişlerin infazı olsun diye...

Selim Akgün

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Umrunda barınmaktı niyetim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Umrunda barınmaktı niyetim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Umrunda barınmaktı niyetim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
nursist
nursist, @nursist
6.5.2011 01:09:21
5 puan verdi
Güzel dizeler.Emeğinize kaleminize yüreğinize sağlık..
özlem__
özlem__, @ozlem--
5.5.2011 23:57:41
Tebrikler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL