Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Suat.Yucel
Suat.Yucel

İnsan Bir Fikirdir

Yorum

İnsan Bir Fikirdir

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1446

Okunma

İnsan Bir Fikirdir


Her insan bir fikirden ibarettir .
Geri kalanı ise ; et ve kemiktir...
Ben ne etine ne buduna aşık oldum
Benim aşkım fikrinedir...

Yalnız her fikir ,
Olaya yere ve zamana göre değişir
Ben bunu unutmuşum,
O yüzden bu yürek can çekişir...

Ey gözümü karartan güneş ,ben seni yanlış yerde ,
Yanlış zamanda ve yanlış bir şekilde tanımışım
Doğduğun yere ister harabe ister han’de
Ben senin battığın yerde yeniden doğmuşum


Saygılarımla SuatAlkanYücel

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İnsan bir fikirdir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnsan bir fikirdir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İnsan Bir Fikirdir şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
26.4.2011 11:33:47
5 puan verdi
Ey gözümü karartan güneş ,ben seni yanlış yerde ,
Yanlış zamanda ve yanlış bir şekilde tanımışım
Doğduğun yere ister harabe ister han’de
Ben senin battığın yerde yeniden doğmuşum

Sevdalı yüregin var olsun arkadaşım,çok güzel dizelerdi,ellerine sağlık.
Saygılar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL