Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
güzelsözaşığı
güzelsözaşığı

SENİ GÖRMEK...!

Yorum

SENİ GÖRMEK...!

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1620

Okunma

SENİ GÖRMEK...!

Seni görmek her gün yaşadığım için küfretmektir.
Seni görmek uzaklara dalıp kendimde kaybolmaktır.
Seni görmek olmayacağını bile bile hayal kurmaktır.
Seni görmek kendimi haksız yere cezalandırmaktır.
Seni görmek yüreğimi tereddütsüz ateşe atmaktır.
Seni görmek aynalara boş boş bakmaktır.
Seni görmek nefes almayı unutup seni düşünmektir.
Seni görmek mahvoluşumun altına imza atmaktır.
Kısacası seni görmek kendimi unutmaktır...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seni görmek...! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni görmek...! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİ GÖRMEK...! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL