Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Dursun TOMBUL
Dursun TOMBUL

KURTULAMIYORUM

Yorum

KURTULAMIYORUM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

622

Okunma

KURTULAMIYORUM

KURTULAMIYORUM

Kurtulamıyorum
Ayrılığın bataklığından.
Kırılmış
Bütün umut dalları.
Timsahların ağzında,
Yarın açmaya hazırlanan
Umut tomurcukları.
Amazon savaşçısı mısın
Esir aldın
O güzelim dünyamı.
Bata çıka geçiyor zaman.
Teselli yok,
Kimseler unutturamadı seni.
Başucumda nöbettedir
Bırakmıyor beni sevdan......







(30.6.2002 tarihli - 3.şiir kitabımdan)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kurtulamıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kurtulamıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KURTULAMIYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL