Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Tülay Bilgin
Tülay Bilgin

İnfaz

Yorum

İnfaz

( 2 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1022

Okunma

İnfaz

İnfaz

Bir tutuklu BEN var yüreğimin içinde
Sürgün için sevki çıkmış ceza evine
İnfaz edilecekmiş kuru bir sandalye de
Onaylı izinnameyle mahkum ettim ölüme





Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

İnfaz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnfaz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İnfaz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
_Günce_
_Günce_, @gunce2
21.4.2011 17:47:30
5 puan verdi
kendini infaz mı çek ellerin acıması n der gibi
Hüdaverdi ER (Hüdai)
Hüdaverdi ER (Hüdai), @hudaverdi-er-hudai
9.4.2011 15:37:20
5 puan verdi
Duygulu şiirinizi kutluyorum efendim.
Saygılar...
kayıkçı ve deniz
kayıkçı ve deniz, @kayikcivedeniz
9.4.2011 14:05:14
infazlar hep sabaha karşı olur,bugün geçmiş artık bu infaz için,
ama;
ben hep merak etmişimdir,
ilk tekmeyi kim vuracak diye.....

saygılar............
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL