Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
DOSTLUK__
DOSTLUK__

Gizli sevdam___Mustafa Avcu

Yorum

Gizli sevdam___Mustafa Avcu

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1214

Okunma

Gizli sevdam___Mustafa Avcu

Ben kuşlara söyledim,
Kuşlar bulutlara...
Bulutlar yağmur olup yağanda,
Toprağa söyledi aşkımı...
Toprak yeşeren tohuma,
Tohum yaprağa...
Yaprak sararıp düşende
Uçuşan rüzgara,
Rüzgar senin saçlarında
Sen rüzgarın kokusunda
Ben ve avare gezen yüreğim
Seni koklamakta şimdi
Dolaşırken sokakta.
8 Nisan 2011 Mersin

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gizli sevdam___mustafa avcu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gizli sevdam___mustafa avcu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gizli sevdam___Mustafa Avcu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Toprağımsın
Toprağımsın, @topragimsin
3.6.2011 10:32:01
5 puan verdi
Şiirin bütünlüğüne hayran kaldım

Tebrik ederim saygı ve selam ile
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL