Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
HasanAkbas
HasanAkbas

Ateş ve kabus

Yorum

Ateş ve kabus

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

4,0

Puan

872

Okunma

Ateş ve kabus

Konuşamadım..
Yüreğimdekileri kusmak istedim oda facia olurdu korktum.
İşin zor yanı Geri de yutamadım.
Ve gözlerin.. sımsıcacık ellerin..
Ateşin yaktın beni birdenbire, senden öncesini hatırlamıyorm.
Mutluyum ama nedendir yanıyorken kahkaha...lar atıyorum.
Sordum bu ateş o ateşmi? Kimse cevap vermedi.
Hatta çok kızdılar bana, ve ne gariptir ki yanıyorum ama acı yok
Sonra daha da çok kızdılar bana üzerime yürüdüler kova kova su ile, yeter artık haykır dediler...
İstem dışı bağırdım kusarak harfleri tek tek;
Meğer yanmak ne güzelmiş.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

4.0

100% (1)

Ateş ve kabus Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ateş ve kabus şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ateş ve kabus şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
5.4.2011 12:17:19
4 puan verdi
Güzel dizelerini kutlarım dost kalem,ellerine ve yüregine sağlık,naçizane önerim fon rengi ve yazı rengi,karıştığından okuma güçlüğü yaaratıyor.
Saygılar...
estefan
estefan, @estefan
5.4.2011 04:34:28
hüzünlü guzel dizelerdi..seven yürege saglik..kutlarim...saygilar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL