Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
asker55
asker55

NE FARKEDER Kİ

Yorum

NE FARKEDER Kİ

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

855

Okunma

NE FARKEDER Kİ


Şafak’ta mı ölsek
Yoksa
......Bir öğlen sıcağında mı
İnsanoğlu bu
Akşamı bekler belki

Madem bunca güzelliği
Bırakıp
.......Gideceğiz
Ha şafak vakti ha gün’ortası
Canım hani
.............Ne farkeder ki..

Fevzi Künüçen

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ne farkeder ki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne farkeder ki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NE FARKEDER Kİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
serapertence
serapertence, @serapertence
28.5.2011 13:25:25
Şafak’ta mı ölsek
Yoksa
......Bir öğlen sıcağında mı
İnsanoğlu bu
Akşamı bekler belki

Madem bunca güzelliği
Bırakıp
.......Gideceğiz
Ha şafak vakti ha gün’ortası
Canım hani
.............Ne farkeder ki..

Ölüm geldikten sonra gerçekten zamanı fark etmez...tebrikler anlamlı dizelere...selamlar esenlikler ...
-IspartaGülü-
-IspartaGülü-, @-ispartagulu-
16.5.2011 20:57:19
5 puan verdi
farketmez...ölüm nerde olsa arar bulur..ama ALLAH gecinden versin..amin...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL