Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Dursun TOMBUL
Dursun TOMBUL

DEDEKTİF YAPTIM AŞKIMI, PEŞİNDEDİR

Yorum

DEDEKTİF YAPTIM AŞKIMI, PEŞİNDEDİR

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1509

Okunma

DEDEKTİF YAPTIM AŞKIMI, PEŞİNDEDİR

DEDEKTİF YAPTIM AŞKIMI, PEŞİNDEDİR

Yakamozlara karşı
Durdum.
Ilık rüzgarlarda
Savruldum.
Çaresizliğin elinde
Kör bir bıçak,
Anılarımızın derilerini yüzüyor.
Darağacında sallanır
Duygular.
İstanbul’un
Kaldırımları bile,
Kabul etmiyor beni.
Sığamıyorum
Beyoğlu’nun
Hiç bir yerine.
Yalnızlığın
Elinde rehin kaldım.
Geri dönmesen bile,
Dedektif yaptım aşkımı;
Nereye gitsen
Bulur seni.
Dedektif yaptım aşkımı,
Bozuk para gibi
Harcıyor ben...







Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dedektif yaptım aşkımı, peşindedir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dedektif yaptım aşkımı, peşindedir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DEDEKTİF YAPTIM AŞKIMI, PEŞİNDEDİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
3.4.2011 16:35:37
5 puan verdi
Kör bir bıçak,
Anılarımızın derilerini yüzüyor.
Darağacında sallanır
Duygular.

tek kelimeyle harika şiir okudum,
yazan yüregi kutlarım,saygılar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL