Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
hakanubuz
hakanubuz

sürgün

Yorum

sürgün

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1481

Okunma

sürgün

sürgün


dilimden sürgün yedi bildiğim tüm harfler
sustum
terketti beni kelimeler
yolunu kaybetti yürüdüğüm yollar
hep çıkmaza vardı yüreğimdeki sevdalar
adına aşk dediklerim hep beni yaralar
bilesin Yar
senden bu yaralar
can dediklerim hep yüreğimi dağlar
dost bildiklerim hep adımı karalar
gidişinin ardından yüreğim hep karalar bağlar
ama bil
yüreğim umudunu yine sana bağlar
yokluğunda kollarım hayalini sarıp sarmalar
aldığım her nefeste çoğalır acılar
her susuşumda zehir olur tüm kelamlar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sürgün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sürgün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sürgün şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL