Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
celep
celep

Cennet ve Cehennem

Yorum

Cennet ve Cehennem

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1283

Okunma

Cennet ve Cehennem

Cennete girmek,Cehennemden kolay
Cehennem için,gerek binbir olay
Bir gece varki,sevabı tam bin ay
Bin ay dediğin,kaç yıl eder hele say

Ömrün boyunca,eksen kin,nefreti
Seksenine dek,yaşasan gafleti
Kadrin ne büyük,bir anda Cenneti,
Verir o Gafur,Cehenneme yok pay

Gelirse birin,binlerinden ağır
İşte o zaman,Cehennemi çağır
Hemde şöyle de,ben dilsiz,kör,sağır
Ne Cennet duydum,ne Cehennem ben Hayy

Güngör Celep
25-03-2011

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Cennet ve cehennem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cennet ve cehennem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Cennet ve Cehennem şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL