Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
nuhkenis
nuhkenis

tutmaz aşktan başkası gül budağına

Yorum

tutmaz aşktan başkası gül budağına

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1050

Okunma

tutmaz aşktan başkası gül budağına

Sahtekar bir güneşle ısıtma istemem
Yağar olsa da karlar hep gönül dağıma
Yokluğundan geberiyor olsam da gelme
Kondurup ecnebi bir gülüş dudağına


Silemez kimse alnındaki yazgıları
Kaderse.. dinleyecek kırık ezgileri
Görseydim ellerinde masum çizgileri
Balık olsam pul pul takılırdım ağına


Korkutamazsın donanı ayaz bir kışla
Alamazsın gönlümü suni bir bakışla
Ya kendin ol ya da gelme beni bağışla
Bil tutmaz aşktan başkası gül budağına




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Tutmaz aşktan başkası gül budağına Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tutmaz aşktan başkası gül budağına şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
tutmaz aşktan başkası gül budağına şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL