Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Vedat Topuz (vedâti)
Vedat Topuz (vedâti)

BİR ÇİFT SÖZÜM VAR SİZE

Yorum

BİR ÇİFT SÖZÜM VAR SİZE

( 3 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

2456

Okunma

BİR ÇİFT SÖZÜM VAR SİZE

BİR ÇİFT SÖZÜM VAR SİZE

İyi Dinleyin !
Ey DOSTLAR ! Bir çift sözüm var size ; 
Sakın arkadan konuşup gülmeyin yüze
Düşünüp taşınmadan dalmayın her söze
Dostlarınıza sahip çıkın gelmeyin göze
Görünüşe bakıp aldanmayın, inin hep öze
Değil namerde, merde bile çökmeyin dize
El açıp şükredin o zaman çıkar yürek düze
Selam olsun gönülden, Dost olan herkese...
-vedâti-
( Vedat Topuz - 01/3/2011 )

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bir çift sözüm var size Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir çift sözüm var size şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR ÇİFT SÖZÜM VAR SİZE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
seyfi betik
seyfi betik, @seyfibetik
25.3.2011 06:59:12
sayfanızda güzel bir şiir okudum kutlarım saygılar
nergiz-z
nergiz-z, @nergiz-z
24.3.2011 10:50:24
5 puan verdi
Çok güzel Hocam öğüt veren dizeler
Hayatın gerçekleri ve yapmamız gerekenler
Tebrik ederim.Saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL